Upp och ner

Hej finisar. Förlåt att jag inte bloggat på ett jävla bra tag, men jag har inte orkat, inte haft tid, inte velat, inte varit på humör osv. Så bloggen har legat i botten. Men det är liksom inte roligt längre, bloggen är super tråkig och jag vet inte vart den ska ta vägen. Funderar starkt på att ta en bloggpaus här ifrån. Men jag kommer säkert blogga här lite ibland men det är så mycket nu, Elvis och jag har startat en nu blogg så där hittar ni oss. 
 
www.enjoi.blogg.se www.enjoi.blogg.se 
www.enjoi.blogg.se www.enjoi.blogg.se 
www.enjoi.blogg.se 
 

Kina resturang

Förlåt att jag inte bloggat så mycket men jag har mina anledningar. Iallafall ska snart börja platta håret och byta om, sen ska jag ut och käka med mamma och pappa och några kompisar till dom. Orkar inte egentligen men har inget val. Vet inte riktigt när jag kommer hem men hoppas jag hinner blogga lite iallafall. Men nu måste jag platta håret så jag hinner bli klar.

Fredag

Äntligen fredag! Drog till skolan som vanligt idag, ville bara hem direkt när jag såg skolan usch. Iallafall vi hade vanliga lektioner osv, hände inte så mycket speciellt. Stannade kvar en liten stund också. Men nu är jag hemma och ska väl käka något tror jag. Ingen aning om vad som händer ikväll, kanske bara blir hemma men får väl se då. I helgen har jag inget riktigt bestämt, men nån dag ska jag åka och shoppa med mamma och städa rummet för alla mina kläder hamnade visst utanför garderoben..hihi. Men nu ska jag försöka vara glad.
har inga nya bilder tyvärr

.


På bussen

Sitter just nu på bussen på väg till handen för att möta Felicia och gå runt och kolla lite. Behöver även snacka ut om massa saker. Var i skolan som vanligt idag, runt 11 drog jag för jag skulle till tandis. Så har varit hemma ett tag och tagit det lugnt. Igår var det skola såklart eftersom jag är frisk nu, hände inget speciellt, efter så drog jag och Elvis hem till henne, vi hade lika roligt som vanligt. Men nu ska jag lyssna på musik och så, puss!


Ett måste.

En av dom största önskningar jag har är att få åka till New York. Har velat det otroligt länge nu, så jag och Elvis funderar stort på att åka dit när vi blir lite äldre. Tänk er att kunna äta mysigt frukost på Starbucks och shoppa på Forever21 och Primark. Alla affärer du kan drömma om. Alla lampor på kvällen, så staden förändras, promenader i Central park och bara se hela staden. Alla människor, allting. Vi åka dit nu! Men jag får helt enkelt vänta.

Ingen skola

Vart ingen skola idag heller, kände att jag inte hade orken att gå. Men imorgon sk jag till skolan en stund, runt 11 ska jag till tandläkaren och för att min tandställning har gått sönder. Så den ska lagas. Har bara legt hemma hela dagen inte orkat göra någonting, därför jag inte har bloggat fram till nu. Men nu ska jag uppdatera lite iallafall. Vad vill ni läsa om här i bloggen? Kommentera några förslag! Skulle ju vara bra så jag vet lite vad ni vill läsa om, får ju lite beslutsångest eftersom det finns så mycket olika saker.
Så KOMMENTERA. Vad tycker ni om min design btw?

+ 10 saker som ni kanske inte visste om mig

 
 
1. Jag är super duper rädd för spindlar, det är det värsta jag vet!
2. Jag har alltid velat ha en storebror, men fick inga syskon -.-
3. Min plattång är typ min bästa vän..hehe.
4. Jag är musik beroende, jag skulle aldrig klara mig en hel dag utan musik, den passar i alla lägen vilket humör man än är på, det är det BÄSTA som finns.
5. Jag är väldigt kräsen av mig, det spelar ingen roll om det är kläder eller mat, jag är kräsen med nästan allt.
6. Har tandställning på både under och över tänderna.
7. Jag ritar väldigt mycket, men visar er inget av det jag ritar.
8. Jag är kär.
9. Jag har en töjning i höger öra.
10. Jag har väldigt dålig humor, dom som känner mig vet det. Jag skrattar åt nästan allt.

Följ min blogg med Bloglovin.

 
Följ min blogg med Bloglovin
 Klicka på länken ovan för att göra det!
 
 
 

Sjuk

Halloj! Blev hemma från skolan idag pga att jag inte mår så bra, får se när jag går dit igen. Iallafall har bara legat i soffan och tagit det lugnt idag, inte orkar annat. Men gick upp på mitt rum och ritade lite, provade rita Lana Del Rey men jag vet inte om det vart så bra. Kommentera om ni vill se resultatet. I morgon vet jag faktiskt inte om jag ska till skolan eller ej, får se ikväll. Men nu ska jag fixa med lite små saker osv puss!
bjuder på denna hemskt fula bilden


Black and white.


Mitt höstlov

Har inte bloggat sen i onsdags men tiden har inte räck till. Har haft full upp och åkt fram och tillbaka. Så nu tänkte jag berätta vad jag har gjort sen dess, eftersom det är ganska mycket.
I onsdags så kom Leona hit, sen åkte vi in till stan efter ett tag och kollade på Bitchkram, den var helt okej faktiskt. Efter bion kom pappa och hämtade oss så åkte vi hem till mig och sov där. 
Torsdags skulle jag till tandläkaren för att få tandställning på under tänderna, gick super bra och Leona följde såklart med. Efter det åkte vi och solade solarium, super skönt att bli lite brunare och fräsh. Så vi åkte hem till mig för att duscha och fräsha till oss, så packade vi sen skjutsade pappa oss hem till hennes pappa i Solna, så där lyssnade vi på musik och pratade ut om massor. Fredags fixade vi oss, åkte in till stan för att köpa en ny plånbok till mig, sen åkte vi till handen för att möta upp Elvis så och köpa present till Felicia. Sen kom pappa och hämtade oss och körde oss till Felicia, där var Camilla, Maja och Emma, så det var tjejkväll med brudarna. Hade super kul, käkade skit god tacos, kollade på massa filmer, drog ut en stund och hade super kul! Vi sov även där. Lördag så kollade vi på lite filmer på morgonen, käkade mysig frukost och hjälpte till att städa, sen kom pappa och hämtade oss, så åkte vi hem till mig och bara tog det lugnt och chillade hela dagen, jävligt skönt! Sen i dag så skulle Leona hem till Dalarna igen så vi skjutsade henne till Centralen och så fick jag säga hejdå. Vilket var synd, men vi träffas ju snart igen! Så har haft ett ganska fullspäckat lov.
 Nu ska jag snart brosta håret, sätta igång en film och sova så jag orkar upp imorgon eftersom lovet är slut nu. Fy fan vad jag vill vara ledig längre, orkar inte träffa alla äckliga lärare osv, men måste ju. Men puss!

RSS 2.0