Under tiden

Under tiden då jag inte bloggat så har jag gjort massa kul. I torsdags så komma Thea över till mig och vi satt och snackade osv, runt halv 5 kom Daniella och Palleh hit också. Så då fixade jag deras naglar, dom verkade nöjda. När vi var klara med det så åkte jag och Thea hem till henne. Där slaggade jag över och vi hade super kul, somnade runt 5 så övertröttheten tog över. Tror aldrig vi skrattat så mycket! På fredagen så tog vi det lugnt hela dagen, vi åkte hem till mig och så sov vi här, bara kollade på film osv. På lördagen så fixade vi oss, sen åkte Thea hem och jag till Maja, mötte upp henne i VH och så gick vi och köpte lite gott. Vi pratade massor, Henke kom över en snabbis och sen runt 23 gick vi ner till vardagsrummet för att bädda osv, sen kollade vi på film och massa avsnitt av Svampbob, fram till halv 4 på morgonen. Vi hade super roligt. Sen idag så har vi tagit det lugnt tills kl 14 då vi åkte in till centrum för att shoppa lite och fika, super mysigt. Runt halv 5 åkte vi hem till oss själv och jag har bara tagit det lugnt sen dess.
Så nu ska ni få se vad jag köpte.
1. Stickad tröja - New Yorker // 2. "Whateverland" tröja - Ginatricot // 3. Bh + trosa - New Yorker // 4. Jeans - Vero Moda
 

Inte varit hemma

Inte varit hemma det är därför jag inte bloggat. Men nu är jag iallafall hemma, nyduschad och fräsh inför imorgon. I går var jag med Elvis, bara hade allmänt roligt som vi alltid har, hade en hel del att prata och skratta åt eftersom det var en vecka sen vi träffades, men jag slaggade iallafall hemma hos henne, vi somnade runt 2 och då var vi helt döda. Vi vaknade runt nio imorse för jag var tvungen att gå upp och fixa mig för jasg skulle iväg och shoppa med min kusin, så vi åkte till Farsta och Handen, och jag hittade lite små saker som behövdes. I morgon blir det städa rummet lite, sen ska jag troligtvis träffa Thea, så får vi se vad vi hittar på, runt 4-5 kommer Daniella och Palleh hit så ska jag fixa deras naglar, blir super! Sen får vi helt enkelt se vad som händer. Men nu ska jag hitta nån film att kolla på så bloggar jag mer senare.
från när Thea sov här sist!

Haha bättrade mig inte så mycket men nu jävlar!

Har inte haft något att blogga om tidigare, därför har jag inte haft nåt ork till bloggen. Men har gjort massa kul sen sist.
 I onsdags fick jag äntligen jullov, så eftersom det var sista dagen i skolan så åkte klassen och bowlade, helt okej faktiskt, runt 4 var det avslutning, så runt 5 när allt var slut så var jag med Maja, vi drog hem till mig, käkade och packade, sen gick v i hem till henne och hade tjejkväll, super mys! I torsdags så gick jag hem och fixade mig sen åkte jag hem till Thea, snackade allmänt, sen åkte vi till frisören så klippte hon sig, efter det åkte vi vidare mot Farsta för att julhandla lite och ta en fika, super härligt, sen hämtade hennes mamma oss så åkte vi hem till henne, hämtade grejer sen åkte vi till mig och så sov hon här, vi hade super kul, fixade även hennes naglar, och hon blev super nöjd. I fredags så tog jag det bara lugnt, vilket jag gjort ända fram tills idag, super skönt, vi hade inga gäster idag heller så har bara gått runt i myskläder! Men imorgon kommer kusinerna hit,
så blir det lite julmys.

Nu ska ni få se det jag fått, eftersom några bad mig lägga upp det.
 
 1. Kornblå topp - Bubbleroom // 2. Adidas munkis - Junkyard // 3. Nikita Baggy Jeans  - Junkyard // 4. Converse - Junkyard // 5. Iphone skal - Junkyard // 6. Ralf Lauren parfym - Kicks // 7. Cover mix + "ögon tvätt" - Kicks // 8. Mascara + eyeliner - Kicks // 9. Coloud hörlurar // 10. Extern blixt // 11. Armband
 
 Sen är det även två tröjor och ett nagelkit påväg hit! och så blir det mer imorgon! :D
 
 
 

Inspiration, Kenza Zouiten


Nu finns det tid

Uppdateringen har sugit, jag vet. Men har kört så gott jag kan i skolan, och nu är allt klart, det är bara 3 dagar kvar sen har jag jullov, då kommer jag ha tid för bloggen igen. Så jag ska försöka uppdatera om massa olika saker, men ni måste hjälpa till, jag tänker inte blogga om ni inte kommenterar, läser och säger var ni tycker och tänker. 
 Den här helgen har varit super härlig. I fredags var jag i skolan såklart, vi fick sluta runt 11 så jag, Felicia och Maja åkte hem till Maja, käkade lunch och bara hade super kul, vart riktigt mycket tjejsnack. Vi lagade även egen middag, super mysigt, efter middagen åkte vi hem till Elvis och så sov vi över där och hade en galen tjejkväll. Skratt, skrik, skräck, tårar osv. Händer riktigt mycket under bara några timmar, saknat att vara med alla tjejerna sådär. Igår så var Felicia och Maja att åka hem ganska tidigt så då vart jag och Elvis själva, vi bara chillade hela dagen, super skönt men riktigt segt. Sen gick vi hem till mig och då sov Elvis här istället, vart filmmys + massa godis och tjejsnack. Idag åkte jag iväg med pappa för att handla julklappar, vi åkte lite överallt, men vi hittade det vi skulle iallafall. Så nu har jag varit hemma ett bra tag, bara tagit det lugnt osv. Ikväll blir det även, duscha osv eftersom det är skolan imorgon. Men nu ska jag prata med Leona så hörs vi.

Snökaos

Sitter hemma och tar det lugnt medans det är snökaos ute, kan ju inte gå utanför dörren innan man blir en snögubbe och helt förfrusen. Drog till läkaren imorse och drog därför inte till skolan och det kändes onödigt eftersom alla lärare vart försenade pga all snö. Så nu har skolan stängt och alla har dragit hem, undrar hur alla ska komma hem bara, haha! Bloggade inte mer igår kväll som ni säkert märkte, förlåt för det. Men pluggandet kom ivägen och jag ska även fortsätta med det nu, men senare ska ni få se vad jag fick hem i paketet jag fick igår. 

Pluggat för fullt.

Har pluggat för fullt hela eftermiddagen har två inlämningar till på fredag så har haft ganska fullt upp. Drog till skolan som vanligt imorse, vanliga lektioner men vi fick sluta lite tidigare vilket var jävligt skönt, så jag gick hem och fixade mellis sen satte jag mig inne på rummet med hög musik och massa plugg framför mig, men mamma kom hem med ett paket från Ginatricot med lite nya kläder, ni ska få se dom senare. Sitter just nu och smsar lite med Elvis om i helgen för då jävlar händer det grejer. Men ska snart kliva in i duschen så jag är fräsh inför imorgon.

..


Plugg + mellis

Kom precis hem från skolan och ska snart börja plugga och ska äta lite mellis, nu när julen snart är här passar jag på att käka gröt. Längtar så otroligt mycket till jullov nu, händer så mycket kul då. Nu är det bara massa slut prov innan lovet, läxor hit och inlämningsuppgifter dit. Sen har man även lite rester typ omprov osv som man ska ha gjort klart. Så jobbigt att allt ska komma på en gång. Men lite senare får ni mer uppdatering för nu ska jag plugga och äta, så jag blir klar någon gång.

Skolan next

Godmorgon! Allt bra med er? Jag sitter iallafall just nu och plattar håret och käkar lite frulle. Ska snart börja sminka mig och ta en Ipren. Runt 9 ska jag dra till skolan som vanligt, händer inget kul idag. Efter skolan blir det hem och plugga inför So provet som jag har imorgon, så får hoppas att det går bra, men uppdaterar mer när jag kommer hem.


Nyårs klänningar

Nu när det är nyår så vill nog dom flesta tjejer har klänning, om inte annat så ska det gärna glittra. Tänk er en av  dom här klänningarna ovan tillsammans med ett par riktigt snygga high heels, ett par riktiga killer heels. Nelly.com har otroligt många snygga klänningar nu inför nyår, men även mycket snygga festtoppar som man kan ha om man inte riktigt känner för att ha klänning. Ska själv försöka hitta något nu till nyår men ingen aning vad jag ska ha på mig, men det löser sig, snygga skor kan inte bli svårt att hitta iallafall, är helt kär i den ljusa klänningen till vänster, hihi.

Tänkte försöka börja igen..tror jag.

Nu har jag haft en blogg paus ett tag och nu saknar jag att blogga. Ska börja göra tidsinställda osv så att bloggen alltid är uppdaterad. Ni får jätte gärna kommentera vad ni önskar att jag bloggar om, vore toppen! 
Under tiden då jag inte bloggat har det väl inte hänt så jätte mycket, varit massor med plugg, prov osv. Det har även blivit december och vinter på riktigt. Känns helt sjukt. Gymnasiet närmar sig mer och mer, jag längtar något otroligt. Dock är jag lite velig med vad jag ska gå för linje, så otroligt svårt. Men det löser sig! Den här veckan har jag varit sjuk för det mesta, men jag har även varit på öppet hus på Cybergymnaiset på Odenplan. I fredags var jag äntligen frisk och gick till skolan som vanligt, vart super glad när tjejerna attackerade mig med kramar när jag kom dit. Efter skolan gick jag hem och tog det bara lungt hela dagen, så hade myskväll med familjen och så. I går tog jag det lungt hela dagen typ, sen senare på eftermiddagen/kvällen kom Thea hit, hade super kul var ju riktigt länge sen vi var utanför skolan. Så hon sov iallafall här. Sen idag så skulle hon iväg tidigt för hon skulle spela match, så jag åkte och shoppade skor med mamma och pappa(ni ska få se sen) hittade två par. När jag kom hem så gick jag till Elvis och var med henne, pratade om allt, lyssnade på musik och hade mega kul. Min helg har faktiskt varit toppen! Men nu ska jag duscha lite snabbt. 
En bild från i igår när jag och Thea var ute på en liten "kvällspromenad" och lite fula driv bilder med Elvis från idag, men det bjuder vi på ;)

RSS 2.0