___


Börja göra mig iordning

Ska strax börja fixa mig och vänta på Leona. Äntligen ska jag få träffa henne! Whoop whoop! Vi ska iallafall åka in till stan och shoppa lite småsaker, sen ska vi på bio lite senare ikväll, så det blir super bra! Vi ska se Bitchkram, ingen aning om vad det är men det blir säkert bra. Efter det kommer iallafall pappa och hämtar oss så ska vi  slagga hos mig. Sen får vi helt enkelt se vad som händer. I går var jag ju med Felicia i centrum, vi fikade och kollade i affärer, dock köpte jag inget av det jag skulle köpa. Så ska göra det idag. Åkte hem runt 5 typ, käkade och satt inne på mitt rum hela kvällen. Inge kul, men jag var trött osv. Men nu ska jag fixa mig så jag blir klar någon gång. Bloggar när jag kan.
bjuder på denna hemska sålänge

Home

Hejsan hoppsan! Sitter just nu inne på mitt rum ny duschad, ska strax börja fixa mig lite. Sov hos Elvis igår igen, vi gjorde inget speciellt, vart myskväll hemma hos henne, kollade på Hunger Games och snackade osv. Vi hade super kul som vanligt. Men jag drog iallafall hem runt halv 10 imorse, helt sjukt att jag lyckades komma upp, men ja, here I am. När jag fixat mig osv så ska jag dra ner mot bussen för att åka mot centrum och möta upp Felicia, vi ska ha en härlig shopping dag och bara kolla runt lite. Ska bli super mysigt att få träffa henne, var ju ett tag sen hon och jag var med varandra! Men nu ska jag starta lite musik och klä på mig andra kläder så bloggar jag senare om jag hinner, ikväll ska jag även försöka trixa lite med designen, ni kanske sätt att några små förändringar har kommit upp. Men puss på er sålänge! 

Trött

Godmorgon älsklingar! Jag har typ precis vaknat av världens finaste sms! Jag bloggade inte igår för att jag inte orkade. Jag var ju först med Maja eftersom hon sov hos mig i lördags. Sen när hon hade dragit så gick jag till Elvis och var med henne så sov jag även här. Så vi har skrattat och dampat och haft super kul som vanligt, men idag vet jag faktiskt inte vad som händer, det blir nog en liten "ta hand om mig själv dag" behöver fräscha upp mig lite känner jag. Men nu ska jag vara lite social mot Elvis så bloggar jag så fort jag kan, puss!


Waiting

Hej älsklingar!  Sitter just nu och väntar på finaste Maja. Har precis käkat också så är super duper mätt. Imorse gick jag upp för att duscha och fixa mig, sen åkte jag och mamma och shoppade lite hämtade även ut ett paket också. Sen var jag bara hemma och tog det lungt, städade rummet lite osv. Maja kommer ju iallafall hit, så slaggar hon här, så vi får la se vad vi hittar på. I morgon vet jag dock inte vad vi ska göra men det beror lite på, men nu ska jag faktiskt lyssna på musik, fixa med lite bilder och fortsätta vänta, bloggar senare.

Shoppat

Hej finisar! Har precis beställt två tröjar som nu är påväg till mig, längtar! Men nu ska jag rita lite tror jag. Drog till skolan som vanligt imorse, hade super kul på hemkunskapen för en gångs skull. Efter skolan drog jag, Thea och Maja och shoppade lite och fikade lite, super mysigt. Sen drog vi hem ganska tidigt för dom skulle iväg på match osv. Nu har vi ÄNTLIGEN höstlov! Gud så skönt det är att vara ledig!! Ska göra massa kul nu! Månadspengen rullar ju in, firande, shopping, bio, bästa eveeeeeeeer! Känner att jag är lite hype.. Men nu ska jag iallafall dunka musik och smsa med min mobbade bästavän :D! puss på er finisar!
Jag o Thea i väntandet på Maja

Historia

Hejsan svejsan! Sitter just nu och pluggar om världskrigen i historia. Hemskt säger jag bara. Har ett ganska stort prov i det på fredag så måste verkligen plugga på det för det är riktigt mycket! I morse drog jag till skolan som vanligt, vad ska man säga, det var som vanligt. Efter skolan drog jag hem, käkade och började plugga så nu har jag suttit här ett jävla bra tag. Bloggade inte igår pga att jag åkte hem till Elvis efter skolan och pluggade, så om hem runt 9 och då orkade jag inte starta datan. Men nu ska jag fortsätta med detta eviga pluggande så ska jag försöka blogga senare, puss!
Bjuder på en bild från skolan igår


Simning

Hej älsklingar. Sitter och kollar på film och smsar lite. I dag var det skola som vanligt, sen efter lunch så hade vi simning med klassen, fy satan säger jag bara. Men det gick ganska fort och det gick väl bra antar jag. Efter det fick vi sluta, så drog jag hem, käkade mellis och pluggade lite, sen har jag suttit här ett tag. Håller även på att planera en lite överraskning, inte till er dock. I morgon är skolan som vanligt sen ska jag väl hem och plugga som vanligt. Mycket prov nu innan lovet så mycket plugg plugg plugg. Men nu ska jag fortsätta kolla på filmen och smsa med min älskling, så ska jag blogga så fort jag kan.
bjuder på en gammal
 

...


Det fanns ingen tid.

Förlåt älsklingar för jag inte bloggat på en vecka. Men jag har verkligen inte haft tid, det är så otroligt mycket i skolan nu, och med kompisar och ja det händer otroligt mycket nu. Både bra och dåliga saker. Ni får räkna med att bloggningen inte alltid kommer ligga på topp, tyvärr. Men ska görsöka så gott jag kan, jag lovar. Men allt annat kommer först så bloggen hamnar liksom lite i kläm. Sitter iallafall just nu och har precis käkat, sen blir det duscha och fräscha till sig inför imorgon. Sen blir det plugga lite, och mysa med familjen antagligen. Men nu ska jag fortsätta reda ut ett par saker och så, bloggar så fort tiden finns till det. Puss.
bjuder

Solsidan

Hej finisar! Satte mig precis och kolla på Solsidan. I dag var jag ju hos frisören som sagt. Det blev en ganska stor förändring, slingade håret väldigt mycket ljusare än innan. Så är nästintill blond nu. Känns jätte annorlunda, men vänjer mig snart. Efter att jag var där så åkte jag hem och käkade, sen kollade jag på film med mamma och pappa, vet dock inte vad vi kollade på..haha. I morgon blir det skola som vanligt, sen få vi la se vad som händer efteråt. Men nu ska jag fixa lite små saker. Bloggar imorgon, puss!

Film

Hej sötisar! Sitter och kollar film med Elvis och smsar med min älskling. Elvis slaggar här ikväll så kommer nog inte blogga mer ikväll. Idag har vi iallafall inte gjort så mycket, vi åkte till centrum en snabba och tänkte ta en fika men det var så mycket folk så vi åkte hem igen. Imorgon ska jag till frisören vid två så ni får se vad jag ska göra för förändring då, men nu ska jag fortsätta kolla på filmen och smsa med mitt hjärta! Puss.


Dålig jag är

Hej finisar! Käkade precis så ska strax gå ner och duscha. Men har iallafall precis pluggat lite svenska också så sitter just nu och och lyssnar på musik och väntar på att älskling ska svara. Bloggade inte igår pga att jag var med Elvis och Maja, vi bakade och pluggade och jag hade ingen tid till bloggen, tyvärr. Gick till skolan som vanligt idag, hände inget speciellt. Efter skolan åkte jag och Thea hem till henne. Riktigt länge sen! Så det var kul. Åkte hem runt 5 eftersom hon ändå skulle ha träning. I morgon blir det skola, sen får vi se om jag och Elvis åker in till stan efteråt, men troligtvis. Vi har lite små saker som behöver köpas. Puss!

Sur Elin

Tjollahopp! Sitter just nu och är sur över ett par grejer, och smsar med min älskling. Ska snart sätta igång med Jennifers design som jag lovat att fixa. Men först ska jag skriva lite. I dag var det skola som vanligt, gick fram till kl 13 då jag var tvungen att dra hem för att sedan åka till tandläkaren. Gick super bra där, så nu är jag hemma och har käkat lite osv. Men nu ska jag skriva puss hej! bloggar senare.

Sista inlägget för i dag

Tänkte bara blogga en sista gång innan jag ska borsta igenom håret och lägga mig och kolla Instagram och smsa med älskling, sen sova. Elvis kom ju som sagt hit i dag, vi gjorde inte så mycket, lyssnade på musik, skrattade och hade super kul som vi alltid har! Så drog hon hem runt 9, så då gick jag och tog en snabb dusch, så nu är jag ren och fräsch inför i morgon. Men bloggar imorgon, puss!
bjuder på denna suddiga bild

JustGirlyThings


Väntar på bästavän

Hej älsklingar! Just nu väntar jag på att Elvis ska komma hit, jippie! :D Sen får vi la se vad vi hittar på. I går vart det ju kolla film med familjen vi såg Men in black 3, inte riktigt min typ av film, men den var väl okej I guess. Efter det gick jag upp på rummet och smsade med finaste Anton i flera timmar, vi var lite övertrötta så somnade ganska sent.  I dag har jag bara tagit det lugnt, vaknade rätt så sent, så har inte hunnit så mycket. Men nu ska jag byta om lite snabbt, puss!

..


I lose myself

Hej mina finisar! Har precis käkat och sitter och smsar med min finaste Anton♥ ska snart gå ner igen för att kolla på film med familjen, vet inte vad vi ska se men pappa hade köpt nån ny så får väl se helt enkelt. Förlåt för att jag inte bloggade i går men jag hade inte tid alls, så tyvärr fick det bli så. Jag och Emelie hade fixat en lite tjejkväll, så tjejerna kom vid halv 7, så käkade vi, hade awesome musik osv! Så drog alla hem runt 11, så jag var helt slut efter! I dag drog jag iväg på dop med mamma och pappa, fyfan va tråkigt det var! Men som tur var hade jag älsklingen som var social med mig så då blev allt genast mycket bättre! bloggar mer sen, puss!

Varit hemma ett tag nu

Hejsan! Just nu är jag överlycklig! Över massa saker! Herreguuuuud! Iallafall, har precis käka och sitter och ritar lite grann. Det går dock inte så bra för mig att rita :(! Som jag sa i morse så drog jag till skolan, efter skolan så skulle jag ju ha åkt till tandläkaren, men hon var sjuk. Och så skulle jag ju åka och handla med Emelie och mamma, men Emelie skulle plugga så jag och mamma åkte själva, så nu är allt klart inför i morgon! Kommer bli så jävla grymt! Nu ska jag fortsätta smsa med hjärtat mitt, och förbereda lite kläder, sen springa in i duschen. Bloggar mer senare om jag hinner! puss på er och hoppas ni haft en bra dag :D ♥
 

Fix

Godmorgon! Sitter och plattar håret och smsar med älskling just nu. Ska snart leta kläder också. Men i dag blir det skolan som vanligt, händer inget speciellt. Efter skolan så ska jag till tandis, så ska Emelie följa med för sen blir det storhandla med mamma! Men uppdaterar er mer när jag kommer hem för nu måste jag skynda mig, puss!


DRÖMSKORNA.

 
Ja vad ska man säga, skulle dö för ett par.

Ja men en rubrik här va..?

Hej finisar! I dag rullade skolan på som vanligt. Efter så drog jag och Emelie till mig och planerade lite osv, så hon drog hem runt halv 5. Så nu sitter jag och smsar med mitt hjärta( världens finaste Anton! ) och lyssnar på musik, ska snart fixa med ett par saker, sen välja lite kläder inför fredag. Undrar om jag börjar bli små sjuk faktiskt, har mått illa i stort sätt hela dagen! Känns inge bra alls :(! Nu ska jag iallafall snart gå ner och käka,puss!

Svenska snart

Godmorgon finisar! Sitter just nu i skolan och har svenska, och smsar lite med mitt hjärta! Idag kommer dagen rulla på som vanligt sen efter skolan så ska Emelie med hem, så ska vi fixa med lite saker och skriva på våra noveller. Så ska försöka uppdatera så mycket jag kan, puss!


Espresso House

Hej älsklingar! Har inte uppdaterat så mycket pga att jag, Emelie och Maja åkte in till centrum och fikade och shoppade lite. Ska visa senare vad jag köpte. Så vi satt iallafall på Espresso House i två timmar tror jag. haha, sen kollade vi i massa affärer, sen vart det även lite planering och plugg! Så har haft en toppen dag! Har iallafall precis duschat, så nu sitter jag och smsar med världens finaste kille, planerar med Emelie och lyssnar på musik, känner att allt är på topp bara :D! Men nu ska jag fortsätta lite med planeringen
så puss finisar, speciellt på dig Anton :*! (vet att du läser)

Film

Sitter just nu och kollar film, det blev New Years Eve, smsar även med min älskling.♥ Men kom iallafall från Elvis vid 9, så har varit hemma ett litet tag. Vi gjorde inget speciellt i dag, skrattade, pratade och lyssnade på musik som vanligt! I morgon blir det skola såklart, mer vet jag inte så vi får helt enkelt se då. Men nu ska jag fortsätta kolla på filmen, så uppdaterar er mer i morgon, puss!

Kenza Zouiten


Hemma hos Elvira.

Hej, sitter just nu hemma hos Elvis och lyssnar på musik, vi slutade runt 2 så jag har varit hemma ett tag. I skolan var det precis som vanligt, det hände absolut ingenting. Så jag och Elvis gick hit efter skolan, så vi har chillat, käkat osv. Vet inte rikigt vad som händer nu, men vi ska nog försöka uppdatera våran Tumblr lite, puss
        
vi bjuder på två oseriösa..

Skolan next

Godmorgon älsklingar!
Hann inte starta datan så får blogga från telefonen istället. Sitter iallafall just nu och fixar mig, ska strax sminka mig och välja kläder, måste även packa väskan. I dag händer det inget speciellt förutom skolan, än så länge, men får se vad som händer efter, kanske blir hem och plugga som vanligt. Men jag uppdaterar er mer sen, puss!


RSS 2.0